0
Ara Detaylı Arama

ANADOLU'NUN ÖYKÜSÜ İskender Ohri MİLLİYET YAY.

HEMEN AL

5,38 TL x 3 Taksit

15,00 TL15,00 TRY

Adet

- +

Satıştaki Adet

1
Hemen Al
Kalan Süre
Gün
0
0
Saat
0
0
Dk
0
0
Sn
0
0

Bu ürünü paylaş:

YAYIN EVİ          :   
YAYIN TARİHİ    :  1983
SAYFA               :   192 syf.13,5x19,5 cm
KONDİSYON     :    45-50 sayfada birkaç satır altı çizilmiş,kapağa yakın sayfalarda hafif sararma ve ön kapak köşesinde katlantı izi dışında çok iyi.




Güzel ve değerli eserinizi büyük bir kıvançla aldım ve zevkle okudum. Sorunları ustalıkla inceliyor, teşhisi koyuyor ve mantıklı sonucu inandırıcı bir biçimde gözler önüne seriyorsunuz.

-Ord. Prof. Dr. Ekrem Akurgal

Şimdiye değin Anadolu uygarlığını anlatan epey kitap yazılmıştı bizde, ama bunlar konuyu bir bütün içinde toplamıyorlardı. İlk kez İskender Ohri, Anadolu'nun tüm uygarlığını özetleyerek verdi. Böylece, okullarda okutulacak, her Türke yurdunun geçmişi üstüne bilgi verecek kitap ortaya çıkmış oldu.

-Melih Cevdet Anday

Kitabınızı bir oturuşta okudum. Bu konuda düşüncelerini bu kadar açık ve rahatça ortaya koyan bir eser yayımlamış olduğunuz için sizi kutlarım.

Viyana Üniversitesi İslam Kürsüsü Başkanı -Prof. Dr. Andreas Tietze

Fevkalade ilgi çekici kitabınızı büyük ve derin ilgiyle okudum. Anadolu'nun eski uygarlıklarının ve Türklerin onlarla ilgisi ve ilişkisinin benim için ne kadar ilgi çekici bir tez olduğunu takdir edersiniz. Kitabınız için başarılar dilerim.

THE TURCS/Türkler adlı eserin yazarı David Hotham




0
0
0
1
2

Kişi tarafından görüntülenmiştir.

Listelenen bu ürün satıcının sorumluluğundadır. Satın almadan önce satıcıyla irtibata geçmelisiniz.