0
Ara Detaylı Arama

ANI DEFTERİM / KARALAMALAR AYŞE BULUT

HEMEN AL

2,15 TL x 3 Taksit

6,00 TL6,00 TRY

Adet

- +

Satıştaki Adet

1
Hemen Al
Kalan Süre
Gün
0
0
Saat
0
0
Dk
0
0
Sn
0
0

Bu ürünü paylaş:

Sekiz yıl gazetecilik yaptıktan sonra asıl mesleği tarih öğretmenliğine dönen Ayşe Bulut, yıllar sonra kaleminin çağrısına yenik düşerek yeniden yazmaya koyulmuş. Anı Defterim adını verdiği kitabı deneme türünün güzel bir örneği olarak karşımıza çıkıyor.

Boyut
:
14x20
Sayfa Sayısı
:
206 s.
Basım Yeri
:
İstanbul
Baskı
:
1
Basım Tarihi
:
2002
Resimleyen
:
Karton Kapak
Kapak Türü
:
Karton Kapak
Kağıt Türü
:
3. Hamur
Dili
:
Türkçe

Ayşe Bulut’un kaleme aldığı Anı Defterim- Karalamalar hayat üzerine düşüncelerinden oluşuyor. An’ları kaleme alıyor. İnsana yaşamın tadını hissettiren anları. Aşk, evlilik, aile bağları, özgürlük, sanat, hayvan sevgisi gibi evrensel kavramlara değiniyor.

Ayşe Bulut’un kitabı, “samimiyetin” dışavurumu aynı zamanda. Yazara yön veren kalemi olmuş yalnızca. Kendini anlatıyor, kaleminin onu götürdüğü yere kadar… Ve kaleminden yardım isteyerek yola çıkıyor. Hayatının çeşitli evrelerini kaleme alıyor. 20’li yaşlarda evrenin etrafında döndüğünü sanıyor. 25’ine vardığında artık evrenin değil Samanyolu’nun merkezinde buluyor kendisini. 31’inde yavaş yavaş sıkılıyor yükseklerde uçuyor olmaktan ve dünyaya iniş yapıyor. Geçen yıllar ile birlikte dünyadan ülkesine, ülkesinden yaşadığı kente, kentinden mahallesine ve evine kadar iniyor. 40’ında ise bir su damlası olup okyanusa karışmanın keyfine varıyor… Yazar, okurunu kendi ulaştığı “okyanusta” bir iç yolculuğuna davet ediyor; iç hesaplaşmaya, iç olgunluğuna… Eğer siz de “iç yolculuğuna hazırım” diyorsanız Anı Defteri güzel bir başlangıç olabilir.

0
0
1
7
8

Kişi tarafından görüntülenmiştir.

Listelenen bu ürün satıcının sorumluluğundadır. Satın almadan önce satıcıyla irtibata geçmelisiniz.