0
Ara Detaylı Arama

ASPARAGAS METİN EROĞLU

HEMEN AL

3,95 TL x 3 Taksit

11,00 TL11,00 TRY

Adet

- +

Satıştaki Adet

1
Hemen Al
Kalan Süre
Gün
0
0
Saat
0
0
Dk
0
0
Sn
0
0

Bu ürünü paylaş:

Metin Eroğlu yıllarca Milliyet Gazetesi'nde bizimle birlikte çalıştı. Mesleğe yıllarını verdi. Anadolu'da gazetecilik için zor olan koşullarda çalışıp, başarılara imza attı. Yazdığı bu kitapla asparagas konusunda gelecek nesilleri aydınlattı, yeni iletişimcilere yapılanlar konusunda yol gösterdi. Eline ve emeğine sağlık Metin…" 
Doğan HEPER - Gazeteci

"Güneş Gazetesi'nde 1987 yılından beri kabına sığmayan bir gazeteci olarak tanıdığım Metin Eroğlu'nun gazeteciliği hep övgüye değer bulundu. Mesleğimizin 'Asparagas' gerçeğine dikkat çeken, ışık tutan bu eser, iletişim alanında gelecek kuşaklara önemli bir kilometre taşı olacaktır. Metin, kutluyorum ve ellerine sağlık diyorum."
Pınar TÜRENÇ - Gazeteci
Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Görevlisi


"Metin'de bir gazetecide olması gereken her türlü vasıf vardır. Başta zekâsı, sonra cesareti ve iş bilirliği, kendisinde toplanan en belirgin özelliklerdir. Metin, şoför pasaportu ile hazırladığı yazı dizisi ve yaptığı haberlerle, İstanbul'daki meslektaşlarının gölgesinde kalan Anadolu gazetecilerine ön ayak olmuştur. Şansın ve okuyucun bol olsun."
Suavi KAPTAN - Gazeteci

"Asparagas, basının yöneticilerinin özünde var. Metin Eroğlu da bu kitapla basının en büyük yarasına parmak basmış, çarpık düşünceleri, yaşanmış hikâyelerle birlikte yansıtmış. Eline sağlık." 
Taner ATİLLA - Gazeteci


"Bu kitap, haberin sayfaya girmesi için başvurulan akıl oyunlarının, cin fikirlilik içeren, ders alınası türden yansımalarıdır. Bir solukta keyifle okuyacağınız, kâh düşünüp, kâh güleceğiniz, mizansen destekli bu yaşanmış olaylar; yaratıcı bir zekânın inat, ısrar ve meslek sevdasıyla birleşince neler yapacağının da bir belgeselidir. Eline, emeğine, aklına, zekâna sağlık Metin…"
Zeki ÇÖL - Gazeteci

Stok Kodu
9786055687069
Boyut
13.50x20.00
Sayfa Sayısı
432
Basım Tarihi
2009-06
0
0
1
5
8

Kişi tarafından görüntülenmiştir.

Listelenen bu ürün satıcının sorumluluğundadır. Satın almadan önce satıcıyla irtibata geçmelisiniz.