0
Ara Detaylı Arama

BANKA - SOLMAZ KAMURAN

HEMEN AL

1,40 TL x 3 Taksit

3,90 TL3,90 TRY

Adet

- +

Satıştaki Adet

1
Hemen Al
Kalan Süre
Gün
0
0
Saat
0
0
Dk
0
0
Sn
0
0

Bu ürünü paylaş:

Kiraze ve Minta'nın yazarı Solmaz Kâmuran'dan Türkiye'nin 1990'lı yıllarda içine düştüğü ekonomik krizin çarpıcı bir parodisi...

Küçük bir tatil kasabasında yolları kesişen biri Fransız yedi kişi kasabanın tek bankasına rutin işlerini görmek için uğrarlar. Hepsi de ufak tefek, pek de yaşamsal olmayan işlerini görüp bir an önce kendi dünyalarına geri dönmekten başka bir şey istemezler. Bu küçük kasabada dünyanın sorunlarından uzak, kişisel dertleriyle cebelleşen insanların hayatları, başkentte hükümetin aldığı bir kararla tehlikeye girecek, banka şubesi hiç ummadıkları bir anda, sorunlardan kaçarak sığındıkları kasabadaki hayatlarını kabusa dönüştürecektir. Yazar, sonuçları hepimizi etkilemiş bir dönemi anlatırken, kahramanlarının geçmişe doğru izlerini sürerek geniş bir toplumsal panorama çiziyor, onları ele alışıyla psikolojik derinlikler yaratıyor. Dünyanın sorunlarından kaçmanın olanaklı olmadığının altını çiziyor.

Kamuran, kurgudaki ustalığını ve yalın söyleyişini hikaye anlatmadaki becerisiyle birleştirince bir çırpıda okunan sürükleyici bir eser ortaya koymuş.
(Arka Kapak)
Stok Kodu
9789751021434
Boyut
135-215
Sayfa Sayısı
206
Basım Yeri
İstanbul
Basım Tarihi
 
Kapak Türü
Karton
Kağıt Türü
2.Hamur
Dili
Türkçe
Banka    Solmaz K   
0
0
3
8
8

Kişi tarafından görüntülenmiştir.

Listelenen bu ürün satıcının sorumluluğundadır. Satın almadan önce satıcıyla irtibata geçmelisiniz.