0
Ara Detaylı Arama

ÇÖLÜN EŞİĞİNDE ANDREAS KOLLENDER

HEMEN AL

1,40 TL x 3 Taksit

3,90 TL3,90 TRY

Adet

- +

Satıştaki Adet

1
Hemen Al
Kalan Süre
Gün
0
0
Saat
0
0
Dk
0
0
Sn
0
0

Bu ürünü paylaş:

Çölün Eşiğinde
colun-esiginde-andreas-kollender
Kitap
Çölün Eşiğinde

 

 
 
 
 
 
 
"Gurbet bir tutkudur. Mutluluk verici bir hayal, bir sarhoşluktur. İnsanı felakete sürükleyecek kadar korkutabilir, mahvedici olabilir. Yanı başınızdadır kimi zaman."
"Burada olmamalıydım" diyecekti bana daha sonraları. Oturduğum kahveye yaklaşıyordu. Çöl rüzgarı sıcağı dalgalandırıyordu. Fas'ta yabancıydı bu adam, bir arayış içindeydi. Sonunda bana bir aşk ve hasret hikayesi anlattı. "Her zamanki gibi müzede oturuyordum" diye başladı meydana doğru bakarak, "Onun ritmik topuk seslerini ilk duyduğumda, Afrika sanatının geleceği üzerine bir makale yazmaktaydım..." Hamburg'da Halkbilimleri Müzesinde karşılaşmışlardı: Tadeus, bir Alman etnolog, Assia, Faslı bir kadın.Tadeus anında bu etkileyici ve egzotik kadının cazibesine kapılmıştı. 
Tadeus, küçük, aynı zamanda da çok büyük olan dünyasıyla uyum içinde yaşayıp gidiyor, uzaklara duyduğu özlemi kendince gideriyordu. Ta ki Assia hayatına girene kadar... Bu vatansız kadın onun güvenli ve sağlam hayatının sınırlarını aşabilmeyi başarmıştı. Görmediği yer kalmayan Assia ile gurbet hasretinin esiri olmuş Tadeus arasında alışılmadık bir aşk doğmuştu. Assia birden ortadan kayboldu. Ve Tadeus onu aramanın hayatına mal olacağını bile bile izini sürmek için Fas'a gitmeye karar verdi...

Hastalıkları yüzünden seyahat edemeyen bir etnolog. Hamburg'da bir Faslı kadın. Egzotik bir aşk hikayesi ve etnolog bir ailenin geçmişinden büyüleyici kesitler.
(Tanıtım Bülteninden)
 
Türkçe
224 s. -- 2. Hamur-- Ciltsiz -- 14 x 22 cm 
İstanbul, 2005, 1. Basım
ISBN : 9789753223751
 
Editör : Seda Toksoy
Çeviri : Ceyda Aydın
 
Kategorilere Göz Atın
0
0
5
0
5

Kişi tarafından görüntülenmiştir.

Listelenen bu ürün satıcının sorumluluğundadır. Satın almadan önce satıcıyla irtibata geçmelisiniz.