0
Ara Detaylı Arama

DONA LICHA'NIN ADASI ALFREDO LOPEZ

HEMEN AL

1,79 TL x 3 Taksit

5,00 TL5,00 TRY

Adet

- +

Satıştaki Adet

1
Hemen Al
Kalan Süre
Gün
0
0
Saat
0
0
Dk
0
0
Sn
0
0

Bu ürünü paylaş:

Pürüzsüz yüzünde açılan ağzında otuz iki beyaz dişini gösterircesine, "Bunun şeytanın laneti olduğunu sanmıştım," diye gülüyor Dona Licha. "Her birinin de kendi ailesi olan ve hep benimle birlikte balığa çıkan üç çocuğumla sahilde durmuş, kumdaki balıkları izliyorduk. Sanki hayatımın vebasıydı. Günlerce ağladım. İşimiz bitti sanmıştım. Bizim için balık, hayattır. Oltaya vurduklarını hissedebilirim. Kalbim hızla atmaya başlar. Aramızda özel bir iletişim var gibi." 
- Dona Licha- 
Dona Licha Porto Riko'nun ekonomik geçmişinin yarattığı bir balıkçı... Porto Riko'nun İspanyol sömürgesi olmasından beri Ponce halkının kanında dolaşan uğraşı benimsemiş bir kadın. 
Alfredo Lopez, Dona Licha'nın anlatılarıyla bizi önce İspanyol sömürgeciliğinin talan ettiği ve şimdi de ABD emperyalizmi sayesinde ekonomik sömürün kötürüm bıraktığı bir adayla tanıştırıyor. 
Porto Riko'nun tarihini, kültürünü ve siyasal mücadelesini, sömürgeciliğin boyunduruğu altında bir halkın neler yaşayabileceğini, yaşam biçimlerinin nasıl değişebileceğini tadına doyulmaz bir anlatımla bize sunuyor.
Stok Kodu
9789753314923
Boyut
13.50x20.00
Sayfa Sayısı
239
Basım Yeri
İstanbul
Basım Tarihi
2003-10
0
0
3
1
3

Kişi tarafından görüntülenmiştir.

Listelenen bu ürün satıcının sorumluluğundadır. Satın almadan önce satıcıyla irtibata geçmelisiniz.

İlginizi Çekebilecek Benzer Ürünler