0
Ara Detaylı Arama

DÜNYADA VE TÜRKLERDE İLK KADINLAR ALİ RIZA BÜTÜN

HEMEN AL

3,23 TL x 3 Taksit

9,00 TL9,00 TRY

Adet

- +

Satıştaki Adet

1
Hemen Al
Kalan Süre
Gün
0
0
Saat
0
0
Dk
0
0
Sn
0
0

Bu ürünü paylaş:

216 sayfa. 13.5x19.5 cm

Dünya nüfusunun yaklaşık yarısı kadınlardan oluşuyor. Ancak kadınlar, ne yazık ki sayılarıyla orantılı olarak sosyal yaşamda yer almıyor ya da alamıyor. 2012 dünyasında bile dünyanın pek çok yerinde kadınlar hala aşağılanıyor, şiddet görüyor, yasalar karşısında eşit kabul edilmiyor ve gayri resmi sınırlamalar, kısıtlamalar hatta yasaklamalarla karşı karşıya kalıyor.

Bu duruma rağmen, günümüzde neredeyse her gün kadınların herhangi bir alanda ilk olduğu yönünde haberler çıkıyor. Kadınların yer aldığı alanlarda işlerin daha dürüst, daha disiplinli, daha verimli, daha renkli ve daha yaratıcı biçimde yürüdüğüne dair görüşler de gün geçtikçe artıyor.

Bu çalışma temel olarak; kadınların dünyada ve ülkemizde çeşitli alanlarda ilk oluşlarının tarihçesine ilişkin ayrıntılara yer vermek yerine, dünyada ve Türklerde başta siyaset alanı olmak üzere sosyal yaşamın bütün alanlarında gelinen durumu ortaya koyma amacını taşıyor. Bu özelliğiyle kitap, "ilk" olan kadınlar hakkında okuyucuya geniş ve ayrıntılı bir bilgi kaynağı oluşturuyor.

 
 
0
0
4
6
0

Kişi tarafından görüntülenmiştir.

Listelenen bu ürün satıcının sorumluluğundadır. Satın almadan önce satıcıyla irtibata geçmelisiniz.