0
Ara Detaylı Arama

FATİH SULTAN MEHMED ORHAN DÜNDAR

HEMEN AL

7,18 TL x 3 Taksit

20,00 TL20,00 TRY

Adet

- +

Satıştaki Adet

1
Hemen Al
Kalan Süre
Gün
0
0
Saat
0
0
Dk
0
0
Sn
0
0

Bu ürünü paylaş:

108 SAHİFE BÜYUK BOY

Fatih Sultan Mehmet kitabı, Osmanlı İmparatorluğu'nun kurucusu ve adına da verilen Fatih Sultan Mehmet'in hayatını anlatan bir kitaptır.

 

Fatih Sultan Mehmet, 1432 yılında Bursa'da doğmuş ve 1451 yılında İstanbul'un fethiyle tanınmıştır. Önemli bir savaşçı ve yönetici olarak bilinir ve Osmanlı İmparatorluğu'nun güçlenmesi ve büyümesine önemli katkılar sağlamıştır. Fatih Sultan Mehmet ayrıca İstanbul'un fethinin yanı sıra, Bizans İmparatorluğu'nu yıkıp yerine Osmanlı İmparatorluğu'nu kurmuştur.

 

Kitapta, Fatih Sultan Mehmet'in hayatının önemli olaylarından bahsedilir ve onun savaşçılık ve yöneticilik yetenekleri hakkında bilgi verilir. Kitap, Fatih Sultan Mehmet'in İstanbul'un fethinden sonra yaptığı yönetimsel değişiklikleri ve yenilikleri de anlatır.

 

Orhan Dündar, Fatih Sultan Mehmet kitabında, Osmanlı İmparatorluğu'nun kuruluş sürecini ve Fatih Sultan Mehmet'in rolünü ayrıntılı bir şekilde anlatmıştır. Kitap, Osmanlı tarihi ve Fatih Sultan Mehmet hakkında daha fazla bilgi edinmek isteyenler için önemli bir kaynak olabilir.

0
0
1
6
2

Kişi tarafından görüntülenmiştir.

Listelenen bu ürün satıcının sorumluluğundadır. Satın almadan önce satıcıyla irtibata geçmelisiniz.