0
Ara Detaylı Arama

GEREĞİ DÜŞÜNÜLDÜ HASAN BASRİ AKGİRAY

HEMEN AL

1,79 TL x 3 Taksit

5,00 TL5,00 TRY

Adet

- +

Satıştaki Adet

1
Hemen Al
Kalan Süre
Gün
0
0
Saat
0
0
Dk
0
0
Sn
0
0

Bu ürünü paylaş:

Gereği Düşünüldü - Hasan Basri AKGİRAY
Gereği Düşünüldü - Hasan Basri AKGİRAY
      Hasan Basri AKGİRAY 
Kitaplari Hemen Ara
Emekli İstanbul Savcısı ve eski İstanbul milletvekili Hasan Basri Akgiray, bu kitabında, çocukluk ve öğrencilik yılları ile askerlik, yargı ve politika yaşamındaki anılarını tarihsel sırası içinde aktarıyor.Kitapta yer alan bazı anı başlıkları şunlardır: Okula Merhaba... Balıkçı Tayfalığım... ... (devamı kitap özetinde)

Günlük Kitap Özeti

İNDİRİMLİ KİTAP2.62 TL KDV dahil

3.50 TL KDV dahil

KAZANCINIZ 0.88 TL

(indirim yüzdesi 25 %)

Adet:

Sepete ekle

 
Gereği Düşünüldü - Hasan Basri AKGİRAY  Emekli İstanbul Savcısı ve eski İstanbul milletvekili Hasan Basri Akgiray, bu kitabında, çocukluk ve öğrencilik yılları ile askerlik, yargı ve politika yaşamındaki anılarını tarihsel sırası içinde aktarıyor.Kitapta yer alan bazı anı başlıkları şunlardır: Okula Merhaba... Balıkçı Tayfalığım... ... (devamı kitap özetinde)
Kitap Özeti: Emekli İstanbul Savcısı ve eski İstanbul milletvekili Hasan Basri Akgiray, bu kitabında, çocukluk ve öğrencilik yılları ile askerlik, yargı ve politika yaşamındaki anılarını tarihsel sırası içinde aktarıyor.Kitapta yer alan bazı anı başlıkları şunlardır: Okula Merhaba... Balıkçı Tayfalığım... Atatürk'ten Bir Anı... Üniversite Yıllarım... Erlerin Başkaldırısı... İlk Yargısal Görev: Yusufeli Savcılığım... Menekşenin Dramı... Hem Nalbant, Hem Dişçi.... Yalan Yere Ant İçen Müslüman... Ahmet'in Adı Yok... 27 Mayıs Devrimi... Bayramiş Yargıçlığı Anılarım... 22 Şubat, Talat Aydemir Olayı... Eyüp Savcılığı Anılarım... İlginç Bir Rüşvet Olayı... Aziz Nesin Poliste, Ben Van'dayım!... Van Cumhuriyet Savcılığı ve Anılarım... Can Yücel'den Bir Anı... Parlamento Anıları... Solda Güçbirliği Girişimi...  KAYNAK YAYINLARI  232 SAHİFE  2003 BASIM
0
0
3
6
3

Kişi tarafından görüntülenmiştir.

Listelenen bu ürün satıcının sorumluluğundadır. Satın almadan önce satıcıyla irtibata geçmelisiniz.