0
Ara Detaylı Arama

HALKA DÜNYA TAHTI LARRY NIVEN

HEMEN AL

23,33 TL x 3 Taksit

65,00 TL65,00 TRY

Adet

- +

Satıştaki Adet

1
Hemen Al
Kalan Süre
Gün
0
0
Saat
0
0
Dk
0
0
Sn
0
0

Bu ürünü paylaş:

Halka Dünya Tahtı

 

 - 3. kitap

 

Yazar :  
Çeviri : 
Yayınevi : 
Türü :  
Özgün Adı : The Ringword Thorne
Sayfa Sayısı : 575
Çıkış Tarihi : Ocak, 2002
Fiyatı : 23,00 TL
ISBN No : 9789758607396

1 Puan2 Puan3 Puan4 Puan5 Puan6 Puan7 Puan8 Puan9 Puan10 Puan 
(Henüz oy verilmemiş.)

Halka Dünya’ya… şimdiye kadar karşılaşılan en şaşırtıcı mühendislik başarısına dönüş. Tarifsiz teknolojik harikaların olduğu yer, sayısız insansı ırkım yuvası ve şimdiye kadar yazılmış en sevilen bilim kurgu öyküsünün dünyası…

İnsan, Louis Wu; En Arkadaki diye bilinen puppeteer; Chmeee diye bilinen Kzin’in oğlu, Acolyte… efsanevi varlıklar bir kez daha Halka Dünya’yı savunmak için bir araya geliyor. Ortada Koruyucularla ilgil birşeyler dönmektedir. Yaklaşan bir uzay aracı Halka Dünya’ya ulaşmadan yok edilmiştir. Vampirlerin sayısı hızla artmaktadır. Ve öncülerin kendi planları vardır -bu planları ancak onlara yaklaşmaya cesaret edebilen biri öğrenebilir. Halka Dünya’daki her ırkın her zaman kendi koruyucusu olmuştu. Ama şimdi Halka Dünya’nın kendisinin bir koruyucuya ihtiyacı var gibi görünüyor.

“Niven’ın çalışmaları, şaşırtıcı ve birbiriyle uyumlu bir evren oluşturuyor ve bu kitap da bir kilometre taşı… Niven’in tekniği fevkalade, tipler ve durumları çok güzel betimlenmiş… Kitap bir bütün olarak, evrenin çok ilginç bir köşesini özetliyor.”

0
0
1
1
8

Kişi tarafından görüntülenmiştir.

Listelenen bu ürün satıcının sorumluluğundadır. Satın almadan önce satıcıyla irtibata geçmelisiniz.