0
Ara Detaylı Arama

HAYATIMIZDAKİ İSLAM 2

HEMEN AL

7,18 TL x 3 Taksit

20,00 TL20,00 TRY

Adet

- +

Satıştaki Adet

1
Hemen Al
Kalan Süre
Gün
0
0
Saat
0
0
Dk
0
0
Sn
0
0

Bu ürünü paylaş:

   

İslam hayatımızda devam ediyor, inançtan kaynaklanan davranışları kanunlar ve yasaklarla engellemek mümkün değildir. Dilerim bu kitabın ortaya koyduğu gerçek, ülkemizde laiklik anlayışının değişmesine ve "din özgürlüğünün teminatı" olarak anlaşılması ve uygulanmasına bir katkıda bulunur.
Toplumumuz -başka kültür guruplarına nispetle- dînimizi daha içten ve daha yoğun olarak yaşıyor. Kanun ve cezâi yaptırım yoluyla mecbûr edilmedikleri, hattâ önlerine engeller konduğu halde dîni, hayatlarına uyguluyor, hayatın her alanı ve ilişkisi ile ilgili sayısız sorular soruyor, fetvâlar istiyorlar. İşte bu sorular, fetvâlar, hakemlik talepleri bizim için, hayatımızdaki İslâm’ın bir aynası oluyor; oraya bakarak, kitaplarda yazanı, teorik olanı değil, hayatın hemen her alanında uygulananı ve yaşayanı görüyor, öğreniyoruz.
Yeni hacmiyle iki cilt tutan eserini Hayreddin Karaman Hoca bu ifadelerle takdim ediyor. İslâm’ı bir hayat dini olarak, yine hayatın içinde yaşamak cehdi içinde olan ülkemiz müslümanları bu eserde kendi ideal ve gerçeklerine ayna tutulduğunu görecek, zihinlerine takılan sorulara ünlü bir alimin kaleminden doyurucu cevaplar bulacak.

Hayatımızdaki İslam 2

KOD: İZYAY9

Facebook da paylaş Google da paylaş Twitter da paylaş MySpace de paylaş
Liste fiyatı: 20,00  TL  

Fiyat: 14,00  TL

Kazancınız: 6,00  TL (30%)
 
  526 SAHİFE
 
  
  •  
 

 

 
0
0
3
7
8

Kişi tarafından görüntülenmiştir.

Listelenen bu ürün satıcının sorumluluğundadır. Satın almadan önce satıcıyla irtibata geçmelisiniz.