0
Ara Detaylı Arama

KABALİST GEERT KIMPEN

HEMEN AL

1,40 TL x 3 Taksit

3,90 TL3,90 TRY

Adet

- +

Satıştaki Adet

1
Hemen Al
Kalan Süre
Gün
0
0
Saat
0
0
Dk
0
0
Sn
0
0

Bu ürünü paylaş:


 



 

 

(8/2009)

Isbn: 9789752543072
431 sayfa
Dil: Türkçe
Türü: Roman Öykü

 


 
 
Kabalist... Bir gecede başarı... Kitabı okurken, bir marka haline gelen Dan Brown'u anımsamadan edemiyorsunuz.
Het Laatste Nieuws (Main Belgian Daily)

...bu romanda anlatılanlar Paulo Coelho'nun öncülük ettiği bilgelik ve oryantal erotizm gibi bir şey.

Trouw

Bu Kabalist koşan bir başarıdır. Geert Kimpen bir bestseller yazdı ve ilk kopyasını Kabala sınıfına katılan Madonna'ya verdi. Gerçekten güzel bir eser. Dan Brown gibi o ve Dan Brown gibi başarılı olursa, bu tamamen ruhani odaklanmaktandır.

Dag Allemaal (Belgian Weekly)

Chaim Vital, 16. yüzyılda günümüzde de halen varlığını sürdüren bir Kabala Okulu açan büyük haham Isaac Luria'nın öğrencisidir.

Chaim'in tutkulu bir hayali vardır: Kabala'nın uzun süredir gizli tutulan kavramlarını insanlık için kitaba çeviren ilk insan olmak. Isaac Luria'da, Yahudi mistiğinin sırlarını aydınlatma yeteneği olan bir öğretmen bulur. Fakat başka bir adama vaat edilen öğretmeninin kural tanımayan kızı Francesa'ya sırılsıklam aşık olduğunda, onun için hayatının hedefinden vazgeçmek üzeredir. Bencillikten uzak yardımcı kişiliği ile geçici olarak Franseca'yı unutup, tamamen hayaline yoğunlaşmayı başarır.

Isaac Luria ölüm döşeğinde Chaim'e, Tanrı'nın 72 gizli isimlerini açıklar. Bunun izleri onu, binlerce senedir tapınak dağının altında gömülü olan son bir sırra, Kudüs'e götürür. Kutsal Kent'e giden tehlikeli yolda, Chaim ve Francesa için ikinci bir şans doğar...

Bu büyük roman, Kabala öğretisinin mistik derinliklerine kadar iniyor. Uzun zaman geçilmez olarak görülen bu Yahudi gizli öğretisinin adım adım çözülmesini, insanı kalpten etkileyen bir roman şeklinde anlatmayı başarmış Geert Kimpen.

Tanıtım Yazısı'ndan
0
0
4
0
5

Kişi tarafından görüntülenmiştir.

Listelenen bu ürün satıcının sorumluluğundadır. Satın almadan önce satıcıyla irtibata geçmelisiniz.