0
Ara Detaylı Arama

KARANLIĞIN SAVAŞÇILARI CASUSLAR ASKERLER VE AMERİK

HEMEN AL

3,91 TL x 3 Taksit

10,90 TL10,90 TRY

Adet

- +

Satıştaki Adet

1
Hemen Al
Kalan Süre
Gün
0
0
Saat
0
0
Dk
0
0
Sn
0
0

Bu ürünü paylaş:

360 sayfa. 2006 basım
:İnsanların, hükümetlerin, ülkelerin kaderini değiştiren, tarihe yön veren eylemler vardır... Kimi zaman, casus olarak bir insan suretinin ağzından dökülecek iki kelime olarak, kimi zaman da bir bölük askerin dökülen kanlarıyla değiştirir tarihi. İş bu dereceye gelmeden, askerler yola çıkmadan, devletler karşı karşıya gelmeden, hiç kimseler bilmeden, gizliden gizliye yolunu bulmaya çalışan bir faaliyet vardır oysa her şeyin onun üzerine kurulduğu: Modern çağın en büyük silahı istihbarat...
Günümüzde en büyük çarpışmalar savaş meydanlarından önce gizli saklı belgelerde, devlet kurumlarında ve istihbarat birimlerinde yapılmaktadır. Ulusların bu alandaki yarışları, en kanlı savaşlarla boy ölçüşecek, en heyecanlı aksiyon filmleriyle yarışacak kadar ilginç ve çekişmelidir.
İstihbarat alanının uzmanlarından ve en çok okunan yazarlarından biri olan Ernest Volkman, Amerika nın bu konudaki faaliyetlerini merkez alarak 21. yüzyılın en çok merak edilen, en ilginç istihbarat operasyonlarını irdeliyor. Soğuk Savaş dönemi Rus-Amerikan istihbarat çekişmesini ve iki ülkenin karşılıklı oynadıkları oyunları nefesinizi tutarak okuyacaksınız. Öte yandan Latin Amerika da yaşanan sivil savaşlarda Amerikan istihbaratının yaptığı hataları okuduğunuzda modern dünyanın süper gücü olma iddiasındaki bir ülkenin böyle bir konudaki zafiyetine inanamayacaksınız. Başka bir bölümde ise küçük ve fakir ülkelerin yine küçük görülen, önemsenmeyen liderlerinin ellerindeki kısıtlı imkanlarla ne gibi istihbarat tuzakları kurarak büyük ülkelere nasıl kafa tuttuğuna şaşıracaksınız.
Modern çağın en büyük silahlarından biri olan istihbarat hakkındaki teknolojik gelişmeleri, geçmişte yaşanan çatışmaların günümüzde hangi aşamalara geldiğini, casusların karakterlerini, faaliyetlerini ve istihbarat kurumların evrimlerini uzmanından öğrenmek isteyenler bu kitabı tekrar tekrar okuyacaklar ve pişman olmayacaklar.

0
0
3
7
8

Kişi tarafından görüntülenmiştir.

Listelenen bu ürün satıcının sorumluluğundadır. Satın almadan önce satıcıyla irtibata geçmelisiniz.