0
Ara Detaylı Arama

KIYAMET PLANI AYCAN ALP-HAKAN AKKAYA

HEMEN AL

1,79 TL x 3 Taksit

5,00 TL5,00 TRY

Adet

- +

Satıştaki Adet

1
Hemen Al
Kalan Süre
Gün
0
0
Saat
0
0
Dk
0
0
Sn
0
0

Bu ürünü paylaş:

piramit yayın 234 sahife 2005 basım

(Roman/ 2005)

Anadolu toprakları, İncil’de geçen ve Mezopotamya’da olduğuna inanılan gerçek ‘cennetin bahçesi’ne yakınlığıyla binlerce yıldır pek çok gizli tarikatın iştahını kabartıyordu. Merkez ise Anadolu’yu savaş yoluyla ele geçirmenin imkânsızlığını tarihten öğrenmişti. Daha ince ve stratejik planlar kurması gerektiğinin bilincindeydi… Öyle de yaptı!

Yönetim mekanizmasındaki tarikat üyeleri, bir yandan kendi vatandaşlarının dünya gerçekleriyle ilgisini kesiyor, diğer yandan onları manipüle ediyordu: ABD dünyanın en güçlü ve en özgür ülkesiydi… Merkez ise bu gücün tek ve mutlak hakimi!

Bu ‘özgürlükler ülkesi’nin kendi topraklarındaki her vuruluşu, önce kendi, sonra da dünyanın kaderini etkileyecek kırılma noktalarını temsil ediyordu.

Ama hiç kimse cahilin cüretinin nelere mal olacağını bilemedi. Kendi iradesine bile hükmedemeyen insanoğlu, Tanrı’yı kıskanıyordu… Bu kıskançlık öyle göz kamaştırıcıydı ki, sabır ve sonsuzluğun yoğrulması ile biçimlenen yeryüzünün kıyametini adım adım hazırlayan insanoğlu, bunun bedelini göremiyordu.

Oysa tarihin hiçbir döneminde gerçekler bu kadar görünür olmamıştı… İnsanlar da hiç bu kadar kör!…

 

0
0
4
0
8

Kişi tarafından görüntülenmiştir.

Listelenen bu ürün satıcının sorumluluğundadır. Satın almadan önce satıcıyla irtibata geçmelisiniz.