0
Ara Detaylı Arama

METAFİZİK ALEMİN SAKİNLERİ MELEKLER VE CİNLER MEHM

HEMEN AL

2,69 TL x 3 Taksit

7,50 TL7,50 TRY

Adet

- +

Satıştaki Adet

1
Hemen Al
Kalan Süre
Gün
0
0
Saat
0
0
Dk
0
0
Sn
0
0

Bu ürünü paylaş:

Kitap
Melekler ve Cinler
Mehmet Şeker

Işık Yayınları / Dini İlimler Dizisi


Etiket Fiyatı : 6,25 TL (KDV Dahil)
idefix Fiyatı : 4,92 TL + KDV
  5,31 TL (KDV Dahil)
En Geç 2 İş Gününde KARGO'ya teslim




0,37 TL'den başlayan taksitler için tıklayın
 
 


Göremediğimiz merak ettiğimiz varlıklar... Melekler neden yaratılmışlardır? Yapıları nasıldır. Kur'ân'da ve hadislerde geçen özellikleriyle melekler. Sayıları ne kadardır. İnsanları korurlar mı? İnsanla ve Kâinatla ilgili, tabiat hadiseleriyle ilgili görevleri nelerdir? Meleklere iman hayatımıza neler kazandırır? İnsanla ortak ve farklı yönleri nelerdir? Cinler nasıl varlıklardır, insan gibi sorumluluk sahibi midirler, meleklerden farklı yönleri ve insanla ortak yönleri nelerdir? Kur'ân ve hadislerde cinler nasıl anlatılıyor? Bu soruların sahih bilgiler ışığındaki cevaplarını öğrenmek için tam anlamıyla merakla okunacak bir eser.


Çekirdeğin etrafındaki elektronların hareketinden, yağmur damlalarının inişine, meteorların düşüşünden, galaksilerin hareketlerine kadar, her bir hadiseye nezaret eden görevli bir melek vardır. Her melek, müvekkel olduğu ilâhî icraatı alkışlamaktadır. Onlar bu görevleri yerine getirirken manevi bir lezzet alırlar ve İlâhî emirleri severek yerine getirirler.
Cinler ise metafizik boyutun diğer sakinleridir. Onlar, meleklerden daha çok insana benzerler. Yer, içer, doğar ve ölürler. Allah'a inananları olduğu gibi, inanmayanları da vardır. İnsanlar gibi mükellef ve sorumludurlar. Dünya hayatı, onlar için de bir imtihan sahasıdır. Cenâb-ı Hakk'ın rızasını elde edebilenler cennete, iradeleriyle hayatlarını Allah'ın istediği çizgide sürdüremeyenler ise cehenneme gideceklerdir.
Bu kitapta, farklı boyutlarda yaşayan ve insana göre sanki buğulu camın veya tenteneli perdenin arkasında bulunan melekler ve cinler ele alındı. Kur'ân ve sünnetin ışığı altında onların kim oldukları, nasıl yaşadıkları, mahiyetleri, ne zaman ve niçin yaratıldıkları, insanlarla kesişen ve ayrılan noktaları keşfedilmeye çalışıldı.
(Tanıtım Bülteninden)
Türkçe
136 s. -- 2. Hamur-- Ciltsiz -- 14 x 21 cm
İstanbul, 2007
ISBN : 9789752782259
0
0
1
7
7

Kişi tarafından görüntülenmiştir.

Listelenen bu ürün satıcının sorumluluğundadır. Satın almadan önce satıcıyla irtibata geçmelisiniz.