0
Ara Detaylı Arama

MORAL VEREN SOHBETLER ESRA NURAY SEZER

HEMEN AL

2,87 TL x 3 Taksit

8,00 TL8,00 TRY

Adet

- +

Satıştaki Adet

1
Hemen Al
Kalan Süre
Gün
0
0
Saat
0
0
Dk
0
0
Sn
0
0

Bu ürünü paylaş:

Akış yayın 122 sahife  2007 basım
Esra Nuray Sezer, bugüne kadar yazdığı eserlerle kendine geniş bir okuyucu kitlesi oluşturan önemli bir yazar. Kitapları özellikle hanımların büyük ilgisini çekiyor ve büyük rağbet görüyor. O, hanımların dert ortağı, genç kızların ablası. 

Her kitabı, hanımlara rehberlik ediyor, genç kızlara yol gösteriyor. Eserleri pek çok insanın hayatını olumlu yönde etkiliyor. Mutlu aile yuvasının nasıl olması gerektiğini kitaplarından öğrenip uygulayanların sayısı hiç de az değil. 

Moral Veren Sohbetler, Esra Nuray Sezer'in yine ailelere ve genç kızlara yönelik bir çalışması. Daha çok Avrupa'da yaşayan Türklerle ilgili gözlemleri, ilginç anıları, orada yaşayan müslüman ailelerin yaşadığı sorunlar bu kitap da yer alıyor. 

Türkiye'den gelin gidenler, Türkiye'ye gelin gelenler, Avrupa'da yaşayan müslüman ailelerin sıkıntıları, ekonomik güce kavuşan bazı hanımların kocalarını boşaması ya da bunun tersi gibi problemler bu eserde başlıca işlenen konular. 

Esra Hanım, sorunlu ailelere ve genç hanımlara yol gösteriyor, dertlerine ortak oluyor, çözüm önerilerinde bulunuyor. Moral Veren Sohbetler, hepimize iyi gelecek sohbetlerden oluşuyor. 

İbretle okuyacaksınız...
(Arka Kapak)
0
0
3
7
5

Kişi tarafından görüntülenmiştir.

Listelenen bu ürün satıcının sorumluluğundadır. Satın almadan önce satıcıyla irtibata geçmelisiniz.