0
Ara Detaylı Arama

MÖSYÖ - HANEFİ AVCI'NIN YAZAMADIKLARI MEHMET BARAN

HEMEN AL

30,50 TL x 3 Taksit

85,00 TL85,00 TRY

Adet

- +

Satıştaki Adet

1
Hemen Al
Kalan Süre
Gün
0
0
Saat
0
0
Dk
0
0
Sn
0
0

Bu ürünü paylaş:

448 SAHİFE

Mösyö 
Hanefi Avcı'nın Yazamadıkları
Hanefi Avcı’nın işkence suçundan Sıkı Yönetim Mahkemesi’nde kaç yıl ceza aldıgı, ‘DEV-SOL’cu Bedri Yagan’ın öldürüldügü operasyonun savcılık ve polis tutanakları ile Adli Tıp raporları.
İLK KEZ BELGELERİYLE BU KİTAPTA.

JİTEM, Fethullah Gülen’e suikast düzenleyecek miydi? Bu bilgiyi gazetecilere sızdıran kimdi? Avcı, Cemaat’i neden hedef aldı, askerlerin Fatih - Çarşamba’yı bombalayacagını nasıl ögrendi? Oktay Ekşi ve Mehmet Ali Birand nasıl kullanıldı? Avcı, Cumhurbaşkanı Turgut Özal’a nerede ‘altın vuruş’ yaptı? Ergenekon operasyonuna engel olmaya çalışan Emniyet Müdürü’nün ismi neydi? Uyuşturucu baronu Habip Kanat’ın parası ünlü bir iş adamında mı? Avcı’nın mafyası kimlerden oluşuyor? 17 Ağustos depreminde Avcı kimin evindeydi? TÜM BELGE VE BİLGİLERİYLE BU KİTAPTA.

Enis Berberoglu, Avcının ağına nasıl takıldı? Avcı, Oramiral Güven Erkaya’nın kızını nasıl dinletti? Org. Çevik Bir hangi mankenle ilişkideydi, bu birliktelikte Avcı hangi roldeydi? Org. Çevik Bir, GATA’yı ararken ismini neden gizledi ve GATA’da diyalog kurdugu doktorun özel muayenehanesine neden gitti? PKK’lı Sabri Ok ve Org. Çevik Bir konuşmaları Avcıda mı saklı? “Gardaş, Gata Komutanının da yolsuzlugu var?” diyen kişi kimdi? Avcı, MHP lideri ‘Devlet Bahçeli’ rüşvet alıyor iddiasında bulundu mu? Abdullah Çatlı ve Turgay Ciner Avcı’nın torbasına nasıl girdi?
TÜM BELGE VE BİLGİLERİYLE BU KİTAPTA.

Kayserili Ermeni Mustafa kim, Avcıyla baglantısı ne? Hanefi Avcı’nın tutuklanmasına neden olan arkadaşı Nejdet Kılıç Emniyet’e ne satmaya çalıştı? Sahte kimlikli Faysal Esen’i polisten kim kurtardı? “Süleyman Üger’in üzerine gidin. Avcı zıplayacak mı, zıplamayacak mı?” diyen polis şefi kim? Devrimci Karargâh Örgütü’nün perde arkası... TÜM YÖNLERİYLE BU KİTAPTA.

Hizbullah iddianamesinden Velioglu’nun ismini kim çıkardı? Avcı, Hizbullahçıları nasıl korudu, hangi belgenin altına imza attı? Hizbullah’ın yakalanan arşivinin imha edilmesi emrine ragmen bir kopyasını son anda alan polis kimdi? Hizbullah gerçegi ortaya çıkınca, Avcı olayı kapatmak için hangi isimleri deşifre etmek zorunda kaldı? DAHA FAZLASI MÖSYÖ’DE SAKLI.
0
0
4
0
5

Kişi tarafından görüntülenmiştir.

Listelenen bu ürün satıcının sorumluluğundadır. Satın almadan önce satıcıyla irtibata geçmelisiniz.