0
Ara Detaylı Arama

MOZART'IN KIZ KARDEŞİ NANCY MOSER

HEMEN AL

1,61 TL x 3 Taksit

4,50 TL4,50 TRY

Adet

- +

Satıştaki Adet

1
Hemen Al
Kalan Süre
Gün
0
0
Saat
0
0
Dk
0
0
Sn
0
0

Bu ürünü paylaş:

Adı:
Mozart'ın Kız Kardeşi
Yazar:
Baskı tarihi:
2011
Sayfa sayısı:
415
Format:
Karton kapak
ISBN:
9789752542983
Kitabın türü:
Orijinal adı:
Mozart's Sister
Çeviri:
Simge Yurdakul
Dil:
Türkçe
Ülke:
Türkiye
Yayınevi:
Rapsodi Yayınları
"...bu kitap sizi gerçek zamandan alıp, başka bir zamana ve yere götürüyor."
-Violet Nesdoly- 

"Bu kitapta onun hayat öyküsünü okurken, sık sık sanki Nannerl ile karşılıklı oturmuş, sohbet ediyormuşum gibi hissettim." 
-Lori Graham-

Nannerl Mozart'ın hayatının ilk dönemleri peri masalı gibiydi. Dünyanın en güzel ülkelerine gidiyor, Avrupa'nın en önemli kral ve kraliçelerinin huzurunda kardeşi Wolfgang ile piyano konserleri veriyordu. Ancak hayatın ışıltılarının ardında büyük zorluklar gizliydi. Sürekli seyahat etmenin zorluğu, bitmek bilmeyen hastalıklar, insanı bunaltan para meseleleri. Babaları Leopold bir yandan bu sıkıntıların üstesinden gelmeye çalışırken; bir yandan da oğlunun müzik dehasını tüm dünyaya göstermek için büyük bir arzu duyuyor, elinden geleni yapıyordu.

Peki ya Nannerl? O yetenekli değil miydi? Müzik sevgisi, kardeş sevgisinin önüne geçebilir miydi? Birbirini çok seven iki kardeş rakip olabilir miydi?

Müzik dünyasının dahi çocuğu, eserlerini bütün dünyanın hayranlıkla dinlediği Mozart'ın ablası Nannerl'in öyküsü; hem efsane müzik adamının hayatının hiç bilmediğiniz yönlerini görmenizi sağlıyor hem de tarihin gölgede kalmış kadın kahramanlarından birini daha ortaya çıkarıyor.
0
0
5
2
0

Kişi tarafından görüntülenmiştir.

Listelenen bu ürün satıcının sorumluluğundadır. Satın almadan önce satıcıyla irtibata geçmelisiniz.