0
Ara Detaylı Arama

MUTLULUĞA VEDA HENRI COULONGES

HEMEN AL

1,40 TL x 3 Taksit

3,90 TL3,90 TRY

Adet

- +

Satıştaki Adet

1
Hemen Al
Kalan Süre
Gün
0
0
Saat
0
0
Dk
0
0
Sn
0
0

Bu ürünü paylaş:

Mutluluga Veda
Henri Coulonges
4,95 €
Mutluluga Veda<br>Henri Coulonges
resmi büyütmek icin tiklayin

 

4,95 €

Türk kitabevi'nden süper indirimli kampanyalar!

Oniki yaşını yeni bitiren küçük Johanna en çok sevdiği arkadaşı ile birlikte, yakınlarda bir sirkte düzenlenen Karnaval gecesine katılmak üzere evinden ayrılır.
Evet... Bu, o yaştaki küçük kızların genelde sık sık yaptıklarından farklı bir şey değildir. Herkes mutlu, herkes sevinçlidir. Oysa o gece, olayın geçtiği 1945 yılının o meşum Şubat gecesi, tarih unutulamayan facialardan birini yaşayacak, o ana kadar savaşın dışında kalmayı başarabilmiş olan Dresden şehri, İngiliz ve Amerikan ordularının birbirini izleyen üç dalga halindeki bombardımanları sonucu tâmamiyle yıkılacak, nüfusun büyük bir kısmı yok olacaktır.
İşte Johanna böyle bir ortamda, hiç hazırlanmadığı bir olayın içinde bulur kendini. Kaçmaya çalışır... Yaşadığı dramın etkisiyle, 'vahşi bir kadın'a dönen annesini de arkasından sürükleyerek kurtuluşu arayacaktır. Kader önce onu bir dağ köyüne, ünlü bir çocuk korosunun barındığı bir garip eve doğru iter. Sonra da annesiyle kendini Prag'da, gizemli geçmişi ile küçük kızı büyüleyen yaşlı bir arkeologun evinde bulur. Bu uzun yolculuğu sırasında başına gelenler, karşılaştığı kişiler, Jahonna 'nın iç dünyasında uçurumlar yaratır, farklı duyguların esiri olur. 'Vahşi Kadın'dan uzaktaki yaşantısı ise onu unutulmaz acılara boğacaktır. Bu ayrılık, bu "mutluluğa veda" çıkılan sonsuz yolculuğun henüz keşf olunmayan başlangıcıdır.

0
0
3
9
8

Kişi tarafından görüntülenmiştir.

Listelenen bu ürün satıcının sorumluluğundadır. Satın almadan önce satıcıyla irtibata geçmelisiniz.