0
Ara Detaylı Arama

SATILIK GÖZYAŞLARI ATALAY DEMİRCİ

HEMEN AL

6,46 TL x 3 Taksit

18,00 TL18,00 TRY

Adet

- +

Satıştaki Adet

1
Hemen Al
Kalan Süre
Gün
0
0
Saat
0
0
Dk
0
0
Sn
0
0

Bu ürünü paylaş:

SATILIK GÖZYAŞLARI ( İMZALI )
Yazarı: ATALAY DEMİRCİ 
Çeviren: 
Hazırlayan: 

Yayınevi: İLERİ DİZGİ YARDIMCI OFSET 
Yayın Yeri: ANKARA 
ISBN NO: 
Yayın Yılı: 2001 

Dili: Türkçe
Özellikler: İMZALIwww.nadirkitap.com 
Cildi: Karton Kapaklı 
Durum: İkinci El 
Kondisyon: Çok İyi Kondisyonda(Çok İyi)
Merhum Şahin Demirci'nin oğludur. Atalay Demirci 8 Temmuz 1976′da Ankara’nın Nallıhan ilçesinde dünyaya geldi.İlk ve Orta öğrenimi Amasya ilinde tamamlayan Demirci, Ankara’da Yenimahalle Ticaret Lisesi’nden mezun olmuştur.Demirci, hayatının büyük bir kısmını Amasya’da geçirmiştir. Küçük yaşlarda babasını kaybeden Atalay Demirci, 38 yaşında ve 2 Çocuk babası.


 


1999 yılında amatör olarak sahne almış ve insanları esprileri sayesinde güldürmeyi başarmıştır.30 Mayıs 1999 tarihin de ilk kez sahneye çıkan Demirci 30 Haziran 2008 tarihi itibariyle Dünya Radyo ve Ankara Sanat Evi bünyesinde Toplam 1689 kez sahneye çıktı ( 0 RH Pozitif Stand_up Show ve Ortaya Karışık Tiyatro Oyunuyla ) Türkiye’nin dört bir yanında Kars’tan İzmir’e, Muş’tan Aydın’a ülkeyi karış karış gezen Demirci Türkiye’de sadece Erzurum,Hakkari,Iğdır ve Ardahan da gösteri yapmamıştır


 


İlçelerle birlikte hesaplandığında Demirci bu anlamda bir rekor sahibidir Yurt dışında da toplam 150 kez sahne alan Demirci Almanya, Danimarka Hollanda, Kanada, Amerika, İsviçre, Tataristan, İtalya, Fransa ve Dubai de gösteriler yapmıştır 2000 yılından bu yana Dünya Radyo da Kelalaka isimli show programı yapan Demirci’nin Satılık Gözyaşları ( 9 Baskı ) ve Kaleme Zeval Olmaz ( 3 baskı ) isimli 2 şiir kitabı vardır. 2008 yılında Dünya Radyo ve Ankara Sanat Evi’nde gösterilerde sahne almıştır.




Hayatını birde kendi ağzından duyalım.

36 yaşındayım. Temmuzun sekizinde doğmuşum, yani yengeç burcuyum. Kütük Samsun da ne işinize yarayacaksa bu?  Hangi okulu ne zaman bitirdiğimi, gerçekten hatırlayamıyorum; uzun yıllar oldu. Ankara'da yaşıyorum ve Ankara'yı seviyorum. Evliyim, iki oğlum var. 13 yıldır sahnedeyim. Yaşım elverdiğince de devam etmeyi düşünüyorum. 
Nokta. 
Eveeet! Hakkımda hiçbir şey söylemeden yazı bitti. Güzel! Fazlası gösterilerde 


Açıklama:63 SAYFA
ŞAİR TARAFINDAN İMZALI 
 
0
0
3
7
8

Kişi tarafından görüntülenmiştir.

Listelenen bu ürün satıcının sorumluluğundadır. Satın almadan önce satıcıyla irtibata geçmelisiniz.