0
Ara Detaylı Arama

SEYAHATNAMEM Odtü'lü Endüstri Mühendislerinin Gezi

HEMEN AL

26,91 TL x 3 Taksit

75,00 TL75,00 TRY

Adet

- +

Satıştaki Adet

1
Hemen Al
Kalan Süre
Gün
0
0
Saat
0
0
Dk
0
0
Sn
0
0

Bu ürünü paylaş:

YAYIN EVİ            :   BOYUT
YAYIN TARİHİ      :   2010
SAYFA                    :   496 syf.1.hamur,16,5x24 cm
KONDİSYON        :   çok iyi



ODTÜ’lü Endüstri Mühendislerinin gezi hikâyelerinden kesitler sunan “SeyahatnamEM” seçkin kitapçılarda ve internet ortamında satışa sunuldu.

41 ODTÜ’lünün yaklaşık iki yıl süren özverili ve ortaklaşa çalışması sonucu ortaya çıkan “SeyahatnamEM” dünyanın dört bir yanına seyahat eden endüstri mühendislerinin izlenim ve anılarını biraraya getiriyor. Avrupa’dan Asya’ya, Afrika’dan Amerika’ya, Avustralya’dan Türkiye’ye uzanan rotalarında gezginler mühendis kimlikleriyle kentlere, coğrafyalara, kültürlere bakmayı da ihmal etmiyorlar.

Boyut Yayın Grubu tarafından yayına hazırlanan ve basımı yapılan “SeyahatnamEM” kitabının sponsorluğunu Yapı Kredi Adios üstlendi.

ODTÜ’lü mühendislerin iş deneyimlerini paylaştıkları ilk kitapları “TecrübEM” de olduğu gibi bu kitabın da tüm geliri ODTÜ Burs Havuzu’na aktarılacak.

NE DEDİLER?

“…ODTÜ’lüler enerjik, problem çözmeye odaklı, hâlâ idealist, birbirine destek veren ve üretken insanlardır… Bu kitabın gelirinin ODTÜ Burs Havuzu’na gideceğini öğrenince sizler de alıyorsunuz, diye düşünüyorum.”

Buket Uzuner/Yazar

“…Yaşam kalitesini hem kendisi hem de hemcinsleri için arttırmaya çabalayan insanoğlunun en önemli özelliği “meraklı insan” bizim topraklarda artık yok diye düşünürken sizlerle tanışmam sanırım bana güzel bir mesaj verdi… İyi ki varsınız...”

Coşkun Aral/Gezgin Haberci

“…ODTÜ mezunu endüstri mühendislerinin dünyanın dört bir yanını anlatan yazılarını büyük bir keyifle okudum.”

Mehmet Yaşin/Gezgin




0
0
0
0
8

Kişi tarafından görüntülenmiştir.

Listelenen bu ürün satıcının sorumluluğundadır. Satın almadan önce satıcıyla irtibata geçmelisiniz.