0
Ara Detaylı Arama

SON İMPARATORLUK GORE VIDAL

HEMEN AL

3,59 TL x 3 Taksit

10,00 TL10,00 TRY

Adet

- +

Satıştaki Adet

1
Hemen Al
Kalan Süre
Gün
0
0
Saat
0
0
Dk
0
0
Sn
0
0

Bu ürünü paylaş:

İmparatorluğun “yaratılmasında” yer alanların düşleyemeyeceği bir evreye giriyorduk. Her ne kadar bir kısım insan, refleksle, “imparatorluk” sözcüğüne karşı olsa da, on tanesi Birleşik Krallık denen uçak gemisinin güvertesinde olmak üzere, her kıtada üslerimiz var. Elli yıl boyunca birçok tirana destek verdik, pek çok demokratik hükümeti devirdik ve dünyanın her yanında, tıpkı bizim gibi özgürlük ve demokrasiyi seven zavallı küçük halklara yardım ediyormuş gibi davranarak, başka halkların iç savaşlarında kendi paramızı harcadık. Ruslar kendi imparatorluklarını katlayarak bizi arkadan hançerleyince, kendimizle, daha da kötüsü, dünyanın geride kalan kısmıyla ilgili birçok yanlış kavramla yüz yüze bırakılmıştık.”

Gove Vidal, Birinci Dünya Savaşı'ndan sonra uygar dünyada yok olup giden imparatorluklara rağmen, Amerika Birleşik Devletleri'nin, 6 Ağustos 1945'te Japonya'ya attığı atom bombalarının ardından, adım adım nasıl günümüzün Son İmparatorluk'u haline geldiğini sergiliyor.

Gore Vidal'in Son İmparatorluk'u, ABD'nin bölgemiz ve Ortadoğu'daki rolünü de en iyi şekilde anlamamıza yarayacak bir anahtar. (Arka kapaktan)

Stok Kodu
:
303060079
Boyut
:
14x20
Sayfa Sayısı
:
359 s.
Basım Yeri
:
İstanbul
Baskı
:
1
Basım Tarihi
:
2005
Çeviren
:
Fahri Pamukçu
Resimleyen
:
Karton Kapak
Kapak Türü
:
Karton Kapak
Kağıt Türü
:
3. Hamur
Dili
:
Türkçe
0
0
3
4
4

Kişi tarafından görüntülenmiştir.

Listelenen bu ürün satıcının sorumluluğundadır. Satın almadan önce satıcıyla irtibata geçmelisiniz.