0
Ara Detaylı Arama

SÖYLENCE BERLİN TEKİN SÖNMEZ

HEMEN AL

1,44 TL x 3 Taksit

4,00 TL4,00 TRY

Adet

- +

Satıştaki Adet

1
Hemen Al
Kalan Süre
Gün
0
0
Saat
0
0
Dk
0
0
Sn
0
0

Bu ürünü paylaş:

254 sahife

Evrensel insanla Türkçe dil sınırlarını genişleten Bir Aşk Masalı olan ‘Söylence Berlin’ bir söylence tadındadır.


Şöyle ki; ‘Sonmez roman kuruluşunda sinema tekniğindeki kurgu, geriye dönüşler ve birbirini kesen sahneler gibi araçlardan yararlanıyor. Ana olayla anılar birbirine dolduğu zaman, duyumlar bir canlılık, etkinlik ve yaşam kazanıyorlar,’ diye yazan Michaella v. Bullion, (1987) şunun altını çizer; ‘Sonmez gerçeği gösterirken hem antik rüyaları hem de geleceğin rüyalarını yansıtan söz büyücüsüne dönüşüyor.’ Rhein-Neckar Zeitung Heidelbertg.

Yazılışının ve yayınlanışının on beşinci yılında, Almanya ve yabancı kimlikli insan serüvenleriyle Söylence Berlin’de, ölümsüz söylenceleriyle Berlin kenti masal tadında yaşamaktadır.

Berlin Senatosu Kültür Başkanlığının davetiyle (1991-93) Sonmez in Almanya’da yaşayarak yazdığı roman. Modern Avrupa Türkçesi ile yazılmış ve şimdiden klasik olmaya aday, umutsuz bir aşk baladı, evrensel bir dünya romanı Söylence Berlin...

İki yıl süren yaşam deneyimleriyle Hindistan, Nepal, Meksika, Guatemala, Bolivya, Peru gibi ülkelerde kültür gazeteciliği yapan romancı Sonmez, hemen bu çalışmaların içinde Meksika, Guatemala dönüşü 1991 yılı sonunda Berlin Kültür Senatosu’nun konuğu olarak Berlin’de yitik bir zaman yaşadı ve Söylence Berlin adlı bu romanı yazdı.
0
0
4
1
2

Kişi tarafından görüntülenmiştir.

Listelenen bu ürün satıcının sorumluluğundadır. Satın almadan önce satıcıyla irtibata geçmelisiniz.