0
Ara Detaylı Arama

TOM SAWYER MARK TWAIN

HEMEN AL

1,76 TL x 3 Taksit

4,90 TL4,90 TRY

Adet

- +

Satıştaki Adet

1
Hemen Al
Kalan Süre
Gün
0
0
Saat
0
0
Dk
0
0
Sn
0
0

Bu ürünü paylaş:

MARK TWAIN (1835-1910) Gerçek adı Samuel Longhorhe Clemens`tİr. 1910 yılında Amerika`da dünyaya gelmiştir. 1847`de babasının vefat etmesiyle 12 yaşında yetim kaldı. Okulu bırakıp bir basım evinde çırak olarak çalışmaya başladı. 1854 yılında Amerika`yı doğudan batıya gezdi- Bir ara Missisipi ırmağında çalışan gemilerde kılavuzluk yaptı. Daha sonra, Nevada`da altın aradı. San Fransisko`da gazeteci ve yazar olarak çalıştı.

Yazar gerçek ününü, gençlik hatıralarını anlattığı Tom Sawyer ve Huckleberry Finn`in başından geçenler adlı romanıyla kazandı. "Caiaveras`ın Ünlü Zıplayan Kurbağası, Yolculuk Yapan Suçsuzlar, Esrarengiz Yabancı, Altın Çağ" en önemli eserleridir.

Mark Twain, Tom Sawyer hakkında şunları söylemektedir: "Bu kitapta anlatılan maceraların birçoğu gerçek hayattan alınmadır. Birkaç tanesi bizzat benim başımdan geçmiştir. Diğerleri ise okul ırkadaşlarımın başından geçmiştir. Huckleberry Finn tamamen gerçek hayattan alınmıştır. Tom da Öyledir. Ancak Tom, bir kişinin değil, tanıdığım üç çocuğun karakterlerinin toplamıdır." 176 SH  1971 BASIM
0
0
3
8
4

Kişi tarafından görüntülenmiştir.

Listelenen bu ürün satıcının sorumluluğundadır. Satın almadan önce satıcıyla irtibata geçmelisiniz.