0
Ara Detaylı Arama

TUTANKAMON OLAYI CHRISTIAN JACQ

HEMEN AL

2,51 TL x 3 Taksit

7,00 TL7,00 TRY

Adet

- +

Satıştaki Adet

1
Hemen Al
Kalan Süre
Gün
0
0
Saat
0
0
Dk
0
0
Sn
0
0

Bu ürünü paylaş:

Mısır'a yerleşmiş hayvan resimleri yapan genç, parasız bir ressam, on sekiz yaşında bir arkeolog... Seyahat ve macera tutkunu milyarder bir lord... Dünyaları böylesine ayrı iki insan hangi tesadüf sonucu biraraya gelir?

Söz konusu olan bir tesadüf değil, binlerce yıldır, yaşamla ölümün birbirinden ayrılamadığı, insanların hayallerini süsleyen, garip ve devasa Krallar Vadisi'nin kalbindeki el değmemiş mezarın karanlığında yatan altın maskeli bir firavundur...

Arkeolog Carter ve sanata aşık Carnarvon Mısır'a ve Krallar Vadisi'ne aşık olacak, savaşa, kıskançlıklara, ihtiras kurbanlarına, çekemeyenlere rağmen Tutankamon'u unutulmuşluğundan çekip çıkaracaklar. Tutankamon Olayı gerçekleşecek.

Tutkuları alevlendiren, açgözlülükleri açığa çıkaran ve polisiye romanlar, macera romanları ve geleneksel romanlar arasında gerçekleşen bir olay. Tutankamon, tamamen Carter ve Carnarvon'a borçlu olduğu bir yeniden dirilişle yetinmiyor. "Çevresini saran lanetle, günün yıldızı ve tüm açgözlülerin hedefi haline geliyor."

Tutankamon Olayı: Herbiri bir diğerinden daha gerçek ve daha inanılmaz dramlar, çılgınlıklarla dolu bir yarım yüzyılın öyküsü. Aşk, gerçek, altın ve ölümsüzlüğün izlerine rastlanan bir epik efsane. Christian Jacq bu eşsiz hikayeyi bir tarihçinin katı tutumu ve bir hayalperestin esin duygusuyla işliyor.
(Arka Kapak)
   
Stok Kodu : 9789755710808
Boyut : 135-195
Sayfa Sayısı : 464
Basım Yeri : İstanbul
Basım Tarihi : 1999-06
Çeviren : R.ebru Erbaş
Kapak Türü : Karton
Kağıt Türü : 2.Hamur
0
0
1
6
4

Kişi tarafından görüntülenmiştir.

Listelenen bu ürün satıcının sorumluluğundadır. Satın almadan önce satıcıyla irtibata geçmelisiniz.