0
Ara Detaylı Arama

BİZE HAYREDDİNLİ DERLER NECMEDDİN ŞAHİNER

HEMEN AL

3,23 TL x 3 Taksit

9,00 TL9,00 TRY

Adet

- +

Satıştaki Adet

1
Hemen Al
Kalan Süre
Gün
0
0
Saat
0
0
Dk
0
0
Sn
0
0

Bu ürünü paylaş:

200 sayfa. 13x19 cm

Dünyanın en büyük donanmasının başına geçtiğim için sonsuz bir sevinç içindeydim. Bu öyle bir donanmaydı ki cümle Frengistan’ın donanmaları birleşse alt etmek kabil olmazdı.”

Kaptan-ı Derya

Barbaros Hayreddin Paşa



Denizlerde Avrupa donanmalarına karşı gösterdiği büyük kahramanlık ve başarıların sonucunda 1534 yılında Kanuni Sultan Süleyman tarafından Osmanlı Devleti’nin “Kaptan-ı Derya”lığına atanan Hayreddin Paşa, komutanlığı süresi içinde “dünya tarihinin en büyük deniz savaşı” olan Preveze Deniz Savaşı’nda aleyhine birleşen Avrupa donanmalarını büyük bir hezimete uğratarak zaferlerinin doruğuna ulaşmış ve adını silinmeyecek bir şekilde dünya tarihine altın harflerle kazımıştır.

Bu kitap, Barbaros Hayreddin Paşa’nın, Oruç Reis, Salih Reis, Turgut Reis ve Hasan Reis ile denizlerde aldığı başarılar ve üstün kahramanlıkları anlatmaktadır. Sadece adı bile düşman gemilerini kaçırmaya yeten Hayreddin Paşa’nın çocukluğundan ölümüne kadar devam eden deniz macerasını bulacağımız bu kitapta, denizcilik tarihimiz hakkında da pek çok bilgi verilmektedi
0
0
3
8
9

Kişi tarafından görüntülenmiştir.

Listelenen bu ürün satıcının sorumluluğundadır. Satın almadan önce satıcıyla irtibata geçmelisiniz.