0
Ara Detaylı Arama

ÇIKMAZ SOKAK MUSTAFA ANGIN

HEMEN AL

6,46 TL x 3 Taksit

18,00 TL18,00 TRY

Adet

- +

Satıştaki Adet

1
Hemen Al
Kalan Süre
Gün
0
0
Saat
0
0
Dk
0
0
Sn
0
0

Bu ürünü paylaş:

600 sahife
Peki, sokak ne işe yarayacak?”
“Sokak öncelikle doğal davranmanızı sağlayacak.Bu dil olarak konuşmanıza yansıyacak.Konuşma ise düşünce ve çabuk düşünmeyi tetikleyecek.Düşünceleriniz uygulama alanı yarattığınız ölçüde ise eylemden duyduğunuz haz oratya çıkacak.

“Dil, düşünce ve eylem.İnsanı mutlu edecek üç unsurdur..”

Çıkmaz sokak’ta yazar Mustafa Angın tüm dünyayı bir sokağa sığdıracak, bizi uygarlığın getirdiği uçurumun kenarına bırakıyor.Yaşamda karşılığı olmayan ayrıntılara zaman ayırmayan insanlar..Tamamen kendilerini soyutladıkları bu yeni dünya, doğanın kralları karşısında iğrençleşiyor, her şeyi kendisini de yok ediyor, varlığını sürdüremez hale geliyor.Yaşamını sürdürmesi için sokağın, sokaktaki insanların ruhuna gereksinim duyuyor.Hatta inançların nedenini de sokakta buluyor.Çünkü sokak doğayı referans alıyor.Sokak deviniyor, devşiriyor ve doğanın çatışmasıyla birlikte değişiyor.

“Ancak sezgilerimizin güçlü olmasını istiyorsak, gözlem yapacağınız yer mutlaka bir çıkmaz sokak olmalıdır.Çünkü o sokak yalnızca gidenlerin değil, zorunlu olarak geri dönenlerinde de sokağıdır..

Şair İlhan Berk’in dediği gibi “yine sokaktayım.Budapeşte’nin sokakları yok.Büyük cadde gibi.Hele hiç çıkmaz sokağa rastlamadığım için üzülüyorum.kentler çıkmaz sokaksız nasıl sevilir?”
0
0
3
5
0

Kişi tarafından görüntülenmiştir.

Listelenen bu ürün satıcının sorumluluğundadır. Satın almadan önce satıcıyla irtibata geçmelisiniz.