0
Ara Detaylı Arama

DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ ÖĞRETİMİ KENAN COLGEC

HEMEN AL

17,94 TL x 3 Taksit

50,00 TL50,00 TRY

Adet

- +

Satıştaki Adet

1
Hemen Al
Kalan Süre
Gün
0
0
Saat
0
0
Dk
0
0
Sn
0
0

Bu ürünü paylaş:

352  SAHİFE

İnsanoğlu hayatının alamlı kılabilmek için ömrünün bir diliminde ne için varolduğu ve ne için yaşadığı sorusunu mutlaka sormak ve bulduğu cevaba göre konumunu belirlemek zorundadır.

İnsanlık tecrübesinde bu soruya en kapsamlı izahı getirn olgu dindir. Din hem bu soruya verdiği cevapla hem de kendisinden kaynaklanan ahlak öğretisiyle huzurlu ve verimli bir hayat ve toplum inşa etmede vazgeçilmez bir keyfiyet taşımaktadır.

Böylesine önemli bir vakıanın nesillere aktarılması ise aile, okul ve toplum gibi kurumların birbirlerini tamamlayıcı olarak işlev görmesini gerektirmektedir. Bu ihtiyaç modern gelişmelerin geleneksel kurumları her geçen gün biraz daha tahrip ettiği zamanımızda daha da önemli hale gelmektedir.

Hiç unutulmaması gerekir ki sağlam kaynaklar ve sağlam tekniklerle karşılanmayan dini bilgi ihtiyacı bedelini hepimizin ödeyeceği yanlış yapılanmalara yol açabilmektir. Kenan Çölgeçen'in "Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretimi" başlıklı çalışması tam böyle bir aşamada bu kadar önemli bir çabanın ifadesi olarak karşımızda durmaktadır."

0
0
1
4
6

Kişi tarafından görüntülenmiştir.

Listelenen bu ürün satıcının sorumluluğundadır. Satın almadan önce satıcıyla irtibata geçmelisiniz.