0
Ara Detaylı Arama

GEÇMİŞTEN GÜNÜMÜZE VEZİRKÖPRÜ

HEMEN AL

7,86 TL x 3 Taksit

21,90 TL21,90 TRY

Adet

- +

Satıştaki Adet

1
Hemen Al
Kalan Süre
Gün
0
0
Saat
0
0
Dk
0
0
Sn
0
0

Bu ürünü paylaş:

'Geçmişten Günümüze Vezirköprü' Kitabı

Samsun'un Vezirköprü İlçesinin Tarihi, Kültürel ve Turistik Yönlerini Tanıtmak, Kültürel Mirasın Korunarak Gelecek Nesillere Aktarılmasını Sağlam Amacıyla Vezirköprü Kaymakamlığı Tarafından Hazırlanan "Geçmişten Günümüze Vezirköprü" Yıllığı Çıktı.

Samsun'un Vezirköprü ilçesinin tarihi, kültürel ve turistik yönlerini tanıtmak, kültürel mirasın korunarak gelecek nesillere aktarılmasını sağlam amacıyla Vezirköprü Kaymakamlığı tarafından hazırlanan "Geçmişten Günümüze Vezirköprü" yıllığı çıktı.

Kaymakam Adem Arslan, Vezirköprü'nün sosyokültürel, ekonomik yapısını ve doğal güzelliklerini ortaya koymak, tanıtmak ve gelecek kuşaklara aktarılmasını sağlamak amacıyla yıllığı hazırlattıklarını ifade etti.

Vezirköprü ilçesinin tarihi, kültürel ve turistik yönlerini tanıtmak, kültürel mirasın korunarak gelecek nesillere aktarılmasını sağlamak, ilçede yetişmiş ve ilçeye hizmet etmiş örnek insan modellerini tanıtmak gibi amaçlar ile hazırlanan Vezirköprü kitabının baskısı tamamlanarak tanıtımına başlandı. 346 sayfa olarak tasarlanan kitap tamamen renkli ve birinci sınıf kuşe kağıda basıldı. Vezirköprü Kaymakamı Adem Arslan tarafından kurulan komisyon tarafından hazırlanan kitap, tasarım yönünden de büyük beğeni topladı.

Kitabın hazırlığı için kurulan komisyona başkanlık eden Vezirköprü Fazıl Ahmet Paşa Kütüphane Müdürü Nejdet İğci yaptığı açıklamada, "Bu kitabı İlçe Kaymakamımız sayın Adem Arslan'ın ilçemize armağanı olarak görmek lazım. Bizleri bu çalışma için yüreklendiren, zaman zaman tasarım çalışmalarına katılan Kaymakam beyin gayretleri bu eserin ortaya çıkmasına vesile olmuştur. Bu eser iyi bir ekip çalışmasıdır" dedi.

Vezirköprü Kaymakamlığı'nca Nema Holding sponsorluğunda hazırlanan yıllığın 3 bin adet basıldığı belirtildi.

(ŞU-SA) 05.06.2008 18:33 TSİ

05.06.2008 18:46 [1387647]         30X22 EBADINDA 346 SAHİFE  KUŞE BASKI
0
0
3
4
0

Kişi tarafından görüntülenmiştir.

Listelenen bu ürün satıcının sorumluluğundadır. Satın almadan önce satıcıyla irtibata geçmelisiniz.