0
Ara Detaylı Arama

S.ERİCSSON W610 KASA+KAPAK+TUŞ+orjinalle birebir

HEMEN AL

6,78 TL x 3 Taksit

18,90 TL18,90 TRY

Adet

- +

Satıştaki Adet

5
Hemen Al
Kalan Süre
Gün
0
0
Saat
0
0
Dk
0
0
Sn
0
0

Bu ürünü paylaş:

 

S.ERİCSSON W610i KOMPLE ORJİNALLE BİREBİR AYNI KALİTEDE KAPAK+KASA+ TUŞ TAKIMLARISiyah-turuncu renk %100 UYUMLU KAPAK/KASA%100 orjinal kalitesinde kore malıdır.  ÜRÜN DETAYLARI:Ön kapak takımı,ekran camı,arka kapak,arka kasa,orta kasa,arka kapak,batarya kapağı,yanlardaki ses ve kamera tuşları,tüm tuş takımları(üst-alt tuşlar),diğer tüm kapaklar,kısacası herşey sete dahildir.Ayrıca tüm yazılarda aynen yazılıdır.kapak metaldır  ANLAŞMALI KARGOMUZ VARDIR.KARGO BEDELİ 4-5 TLDİR.kargo 1 gün sonra teslimat yapar. DİKKAT!!!        HER NE SEBEPTEN OLURSA OLSUN İADE VEYA DEĞİŞİMLERDE KARGO ÜCRETİ ALICIYA AİTTİR.(GG sözleşmesinden kontrol edebilirsiniz.)

 

1)İADE İŞLEMLERİNDE ÜRÜNÜN İADESİ AYNEN ALICIYA GÖNDERİLDİĞİ ŞEKİLDE EKSİKSİZ YAPILMALIDIR. HERHANGİ BİR EKSİKLİK VEYA DEFORMASYON OLMASI HALİNDE ÜRÜN İADE ALINMAZ.

 

2)GÖNDERİLECEK ÜRÜN RESİMDE GÖRÜLENLE AYNIDIR. HERHANGİ BİR PARÇANIN EKSİK OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORSANIZ YA DA OLMASINI İSTİYORSANIZ ALIM YAPMADAN ÖNCE SORMANIZ HEM SİZİN HEM DE BİZİM GÜÇ DURUMA DÜŞMEMEMİZ AÇISINDAN ÖNEMLİDİR. ALIM YAPILDIKTAN SONRA '' O PARÇA DA ÜZERİNDE VAR SANIYORDUM'' GİBİSİNDEN BASİT ŞEYLER İÇİN İADE VE İPTAL İSTEMLERİNİZ DİKKATE ALINMIYACAKTIR...

 

3)ÇOĞU MERKEZE KARGO 1 İŞ GÜNÜNDE, UZAK MERKEZLERE İSE 2-3 İŞ GÜNÜNDE TESLİM EDİLİR(Şubesi olmayan mobil yerleşimler hariç). HERHANGİ BİR KARGO İLE ANLAŞMANIZ VARSA BİLDİRMENİZ HALİNDEN O KARGO İLE GÖNDERİLİR. ŞUBE TESLİMİ GİBİ İSTEKLERİNİZİ BİLDİRMENİZ RİCA OLUNUR.

4)ALICI YUKARIDAKİ MADDELERİ OKUMUŞ ve KABUL ETMİŞ SAYILACAKTIR!!!

her türlü cep telefonu aksesuarları vardır
0
0
4
9
5

Kişi tarafından görüntülenmiştir.

Listelenen bu ürün satıcının sorumluluğundadır. Satın almadan önce satıcıyla irtibata geçmelisiniz.