0
Ara Detaylı Arama

KURAKLIK KIRANI MİKDAT KADIOĞLU

HEMEN AL

2,15 TL x 3 Taksit

6,00 TL6,00 TRY

Adet

- +

Satıştaki Adet

1
Hemen Al
Kalan Süre
Gün
0
0
Saat
0
0
Dk
0
0
Sn
0
0

Bu ürünü paylaş:

Kitap
Kuraklık Kıranı
Mikdat Kadıoğlu

Güncel Yayıncılık Açık Bilim Dizisi



 
 
 
 


Demokratik Değişim Derneği 1992'den beri ülke sorunlarını tartışan grubun kurduğu bir dernektir. Bu grup 1995'de Demokratik Cumhuriyet Programı'nı (DCP) yayımlamıştır.

Dernek kuraklık sorunun doğal çalışma alanı içinde görmüş, konu hakkında bilgi ve görüş oluşturmak amacıyla Kuraklık Kıranı başlıklı bir çalışma toplantısı düzenlemiştir.

Bu toplantının amacı, ülkemizin karşılaştığı kuraklık sorunun tanınması ve çözümü için çeşitli kesimlerin düşüncelerinin toplanması olarak belirlenmiştir.

Kuraklık Kıranı Yuvarlak Masa Toplantısı'na, üniversitelerimiz, bürokratlarımız ve diğer sivil toplum örğütleri davet edilmiştir.

Kuraklık Kıranı toplantısında konuşulanların yayımlanmasının yararlı olacağı düşünülmüştür. Bu kitap, yuvarlak masa toplantısında görüşülen konuların, "Kuraklık Nedir?", "Türkiye'de kuraklık Var mı?", "Devlet "Tarafından Yapılanlar ve Yapılmayanlar", "Dünya Örnekleri" ve "Türkiye Kuraklıkla Nasıl Mücadele Etmeli?" başlıkları altında toplanmasıyla oluşmuştur.

Toplantıda Harun Yaşar Kurtoğlu, Mikdat Kadıoğlu, Zekai Şen'in sunuşları üzerine Aşkın Sürmeli, Çetin Gül, Hasan Söğüt, Lütfü Şehsuvaroğlu, M. Celal Parla, Mahir Gürbüz, Mehmet Yıldız, Murat Türkeş, Orhan Doğan, Süer Anaç, Tarhan Erdem, Uçkun Geray, Ünal Örnek, Ünal Şorman konuşmuşlardır.
(Arka Kapak)
Türkçe
125 s. -- 3. Hamur-- Ciltsiz -- 14 x 22 cm 
İstanbul, 2001
ISBN : 9789758621057
0
0
1
1
9

Kişi tarafından görüntülenmiştir.

Listelenen bu ürün satıcının sorumluluğundadır. Satın almadan önce satıcıyla irtibata geçmelisiniz.