0
Ara Detaylı Arama

DÜNDEN BUGÜNE ERMENİ OLAYLARI VE SOYKIRIM YALANI,

HEMEN AL

2,15 TL x 3 Taksit

6,00 TL6,00 TRY

Adet

- +

Satıştaki Adet

1
Hemen Al
Kalan Süre
Gün
0
0
Saat
0
0
Dk
0
0
Sn
0
0

Bu ürünü paylaş:

232 sahife

Canik Belediyesi, kültür yayınlarına bir yenisini daha ekledi. Sözde Ermeni soykırımının yalan olduğunu tarihi gerçeklerle ispat etmek amacıyla Canik Belediyesi'nin katkılarıyla Gazeteci-Yazar Mustafa Genç tarafından "Dünden Bugüne Ermeni Olayları ve Soykırımı Yalanı" adlı kitap çıkarıldı. Büyük bir araştırmanın ürünü olan kitap, Ermenileri tarihi gerçeklerle yüzleştiriyor.

Toplam 232 sayfa ve sekiz bölümden oluşan kitapta "Ermenilerin Kökeni', "Osmanlı-Rus Savaşına Kadar Ermeniler', "Ermenilerin Örgütlenmesi ve Yayılması', "Birinci Dünya Savaşı ve Sonrası Ermeni Sorunu', " Ermeni Olayları', "Soykırım Yalanı', "Türklerin Soykırım Yapması Mümkün mü?', "Ermeni Konusu ile İlgi Yapılması Gerekenler" gibi önemli başlıklar detaylı şekilde anlatılıyor.

ERMENİ EDİSON CANLI TANIK

Kitapta ayrıca Türkiye'de yaşamakta olan Ermeni vatandaşların da görüşlerine canlı tanık olarak yer veriliyor. Gümüşhacıköy'de yaşamını sürdüren ve sanayi sitesinde oto tamirciliği yapan Ermeni asıllı Edison Terzigül, kendilerine yönelik sosyal, ekonomik ve dinsel baskı hissetmediklerini belirterek, "Komşularımızla birbirimizin düğünlerine, davetlerine gidiyoruz. Burada hiçbir ayrımla karşılaşmıyoruz" diyor.

0
0
1
7
3

Kişi tarafından görüntülenmiştir.

Listelenen bu ürün satıcının sorumluluğundadır. Satın almadan önce satıcıyla irtibata geçmelisiniz.