0
Ara Detaylı Arama

Bir Politikacının Anıları REFİK KORALTAN Her Şey V

HEMEN AL

32,30 TL x 3 Taksit

90,00 TL90,00 TRY

Adet

- +

Satıştaki Adet

1
Hemen Al
Kalan Süre
Gün
0
0
Saat
0
0
Dk
0
0
Sn
0
0

Bu ürünü paylaş:

300 SAHIFE BASKISI YOK

Kitapların da insanlar gibi yazgıları vardır. Coşkun Ertepınar ve Refik Koraltan bu kitap için uzun yıllar boyunca birlikte çalıştılar.

Kitap yayınlanmak üzere iken l960 ihtilali gerçekleşti. Ve Demokrat Partili TBMM Başkanı Refik Koraltan Yassıada'ya gönderildi.

Rafa kaldırılan kitabın iki kopyası kaybolurken, diğerleri bir sel ve bir yangın felaketi yaşayarak yok oldular. Otuz yıl sonra eski bir sandıktan, sararmış bir kopya çıktı ve kitap yayınlandı. Ve bunca yıl sonra artık aramızda olmayan bir insanın son arzusu gerçekleşti.

Kitap bir politikacının mücadele dolu yaşamını bir roman gibi verirken, 1900 ve l960 yıllarının detaylı bir tarihini de çiziyor. Yer yer esprili, yer yer hüzünlü...

Hangi ideolojiyi benimsemiş olursanız olun, bu kitabı okuyun. İki nedenle; Atatürk ve arkadaşlarının kimlerle ve nelerle savaşmak zorunda kaldıklarını, türlü yokluklar içinde ne denli özverili ve onurlu davrandıklarını anımsamak ve tarihin çoğu kez, ders alınmadığı için, tekrardan ibaret olabileceğinin kanıtını bir kez daha görmek için.
0
0
1
3
8

Kişi tarafından görüntülenmiştir.

Listelenen bu ürün satıcının sorumluluğundadır. Satın almadan önce satıcıyla irtibata geçmelisiniz.